9 Mayıs 2013 Perşembe

Ondan İncesi Yok

Markalar arasındaki incelik konusuna şimdilik son söz Huawei “P6-U06” modeli ile damgasını vurdu.
Akıllı telefon Sektörüne yeni giren Huawei, ürünlerinin akıllılığı kadar tasarım ve incelik sınırlarını da zorluyor. SONY, Samsung, Motorola gibi markaların birbiriyle rekor incelik konusunda yarıştıklarından bahsetmiştik. Ancak markalar arasındaki incelik konusuna şimdilik son söz Huawei'den “P6-U06” modeli ile geldi.



“Dünyanın en ince telefonu” unvanını almaya hak kazanan yeni model ise Huawei’den geldi. Huawei’in üstünde hassaslıkla çalıştığı P6-U06 namı değer dünyanın en ince telefonuna ait resimler sızmaya başladı. Bahsi geçen rekor model yalnızca 6.18 mm kalınlığında ve 120 gram ağırlığında. Günümüz modellerine baktığımızda bu rakamlar oldukça cazip geliyor.

Teknik özellik konusunda da gelen bilgiler baktığımızda ise teknik özelliklerden fazlasıyla kısılarak hafifletilmediği söylenebilir. 720p çözünürlüğe sahip 4.7 inç büyüklüğündeki ekran, 4 çekirdekli 1.5 GHz hızında çalışan işlemci performansıyla bütünleşiyor.

Bünyesinde 2 GB Ram bulunduran ve bu alanda da nadir modellerden biri olan P6-U06, 32 GB dahili depolama alanı ile de rekorları sadece tasarımıyla bitirmiyor. Ana kamera performansının ise şimdilik 8 MP olacağı hakkında bilgiler dolaşıyorken, telefonun bu kasaya göre beklentilerin üstünde bir performans sunduğunu söylemek de yanlış olmaz.



Kaynak : teknoloji.milliyet.com.tr

Konuyu Sosyal Ağlarda Paylaş :

Sevda Yıldırım Hakkında
Öyle sıradan gülüşleri olan bir şeyden çabuk sıkılabilen tahammül derecesi az olan birisiyim. Sosyal medya uzmanlığı kursunda aldığım eğitim ile kendime bu bloğu açtım.

0 yorum:

Yorum Gönder

ip adresiniz

ip adresi

Takipçilerim